Du-te mai sus

EduClub este spațiul de învățare în care copilul tău  primește îndrumare în limba germană pentru proiectele lui școlare! 🖤❤️💛

Recunoaștem nevoia copiilor de a se afla într-un spațiu sigur și supravegheat odată ce termină orele la școală, un spațiu în care să fie îngrijiți, dar care să îi și stimuleze, în care să se simtă ca acasă. Mai mult, recunoaștem nevoia elevilor care studiază limba germană la școală de a aprofunda această limbă și în alte contexte.

De aceea am creat EduClub! Nu este un club de teme și nici un afterschool clasic. ✖️👩‍🏫

La EduClub punem accentul pe lucru individual, pe facilitarea temelor de către echipa noastră prin crearea unui spațiu echilibrat, din care copiilor să nu le lipsească nimic. Un spațiu în care se vorbește limba germană într-un mod relaxat și deschis.

Copiii vor putea veni singuri la sediul nostru din Șchei sau vor putea fi preluați de la școală de către noi. Vom lua o masă caldă împreună, apoi fiecare va lucra la proiectele sale școlare fără presiune și fără agitație.

Aceștia vor putea ieși în pauze în grădina noastră spațioasă, cu locuri de joacă, iar la finalul programului EduClub aceștia pot participa mult mai ușor și la atelierele pe care le organizăm la EduEvo, aflându-se deja la locație.

Înscrie-l pe cel mic aici: https://forms.gle/oigfkeKuu4Eeagmi9

🗓️ Când? De luni până vineri

⏰ Orar? Două ore, în funcție de finalizarea programului școlar.

🟢 Costuri? 700 RON/luna 500RON/10 zile 70 RON/zi – pret promotional

👩‍💻Pentru copii din clasele IV-VII

Abia așteptăm să ne cunoaștem! 🤗

All the experiences from vampirebike.com are exclusive tours for maximum 2 persons.
Price per person: 70 € or 350 Lei
All the trips are canceled.