Du-te mai sus
Echipa

Matilda Soare

Sunt Matilda și sunt pasionată de educație, limba germană și mișcare în natură. După o experiență de 5 ani în sistemul universitar german, ca trainer și facilitator la Camera de Comerț Româno-Germană și un job de redactor tehnic în germană am decis că anul 2021 este anul în care voi face ceea ce îmi doresc de mult.

Vreau să împărtășesc cu copiii din Brașov pasiunea mea pentru limba germana într-un centru educațional unde vor învăța limba aplicat și interactiv. Ce mi-a lipsit mie atunci când am mers în Germania a fost utilizarea concretă a limbii, cum o aplic la universitate, cum vorbesc la piață, la medic sau la un interviu.

Pentru mine a fost greu și îmi doresc să le faciliteze celorlalți aceste competențe prin ateliere de limba germană non-formale, organizate de Asociația EduEvo, proaspăt înființată, care își începe activitatea în Brașov în luna octombrie.

Codruța Lazăr

Eu sunt Codruța, pasionată de natură și creație, dragostea mea pentru limba germană fiind moștenire de familie.

Am urmat cursurile liceale și universitare în Austria, apoi am lucrat ca manager de proiect, trainer și facilitator educațional cu diverse echipe mixte, interacționând zilnic cu limba germană.

Având contact cu o mulțime de adulți și copii atât din țară, cât și din Germania, am observat nevoia de experimentare și exerciții aplicative pentru captarea atenției și pentru învățarea unor concepte noi, motiv pentru care cred cu tărie că limba germană trebuie să iasă din cadrul formal și să fie trăită, vorbită și simțită în diverse situații practice și actuale