Du-te mai sus

Știm cât de dificil este să aprofundezi o limbă străină cu informații doar din cărți. De aceea am creat pentru copii și adolescenți un atelier interactiv în limba germană!

 

Atelierul de Conversație în Limba Germană 🗣️ are ca scop practicarea și aprofundarea cunoștințelor în limba germană. Acest lucru se va face discutând cu ceilalți participanți pe baza unei teme date – discuție îndrumată și animată de către facilitator.

 

O abordare interactivă și dinamică a limbii, prin exerciții, dezbateri și jocuri de rol, este exact ceea ce ajută la învățarea limbii germane cu plăcere și eficiență!

 

E nevoie ca limba să fie trăită și experimentată în toate ariile vieții, nu doar la școală. Mai ales într-un grup dinamic, experiență care ajută la creșterea inteligenței emoționale și dezvoltare prin amplificarea abilităților sociale. 👫👫

 

Încurajează-ți și tu copilul să comunice și să gândească în afara tiparelor. Hai la atelier!

 

 

🗓️ Când? În fiecare marți, începând cu 19 octombrie.

 

⏰ Orar? De la 15:30 la 17:00.

 

📍 Unde? Pe str. Constantin Lacea nr. 4, Șchei, Brașov.

 

🟢 Costuri? 

 

❗ Atelierul este structurat în 9 sesiuni. ❗

 

🖤❤️💛  Atelierele EduEvo se desfășoară în limba germană. Participanții trebuie să cunoască deja limba pentru a înțelege toate informațiile valoroase care le sunt oferite. 🖤❤️💛

All the experiences from vampirebike.com are exclusive tours for maximum 2 persons.
Price per person: 70 € or 350 Lei
All the trips are canceled.